Rólunk - SHC International

Az SHC International nyelvi szolgáltató fényképezőgép-kézikönyvek és informatikai szövegek fordításával kezdte szakmai tevékenységét. Az iroda kis- és nagyvállalati, illetve nemzetközi ügyfeleknek nyújt fordítási, lektorálási, tolmácsolási, és egyéb kiegészítő szolgáltatásokat már több mint 15 éve. A legkorszerűbb technológiával és a szükséges szaktudással fordítunk műszaki, marketing, pénzügyi szakszövegeket angol, német, francia, illetve kelet-európai nyelvekről és nyelvekre.

Szolgáltatásaink - SHC International

Szakfordítás

Szakfordítás

Szakszövegek fordítása korszerű fordítástechnológiával, tapasztalt, az adott területen jártas szakfordítókkal. Angol, német, francia és további nyelvekről fordítunk magyarra, illetve magyarról idegen nyelvre.

Műszaki, technológiai fordítás

Műszaki, technológiai fordítás

Műszaki szakszövegek fordítása a legkülönbözőbb témakörökben, a területet ismerő szakfordítókkal, adott terminológia és referencia anyagok használatával.

Marketinganyagok fordítása

Marketinganyagok fordítása

Műszaki, vállalati kiadványokat, katalógusokat, brosúrákat és szóróanyagokat fordítunk az ügyfél igényeinek, illetve a szabványoknak megfelelő terminológiával, ha szükséges, megfelelő átfogalmazással (transcreation).

Autóipari fordítások

Autóipari fordítások

Gépjármű-szervizkönyvek, kézikönyvek, használati útmutatók, garanciaszerződések, műszaki leírások, specifikációk fordítása, ha szükséges, szaklektorálással.

Kiadványok fordítása

Kiadványok fordítása

Komplett kiadványok, katalógusok fordítása, kiadványszerkesztése. InDesign, QuarkExpress, FrameMaker dokumentumok kezelése, szerkesztése, fordítása.

Mezőgazdasági gépészeti fordítások

Mezőgazdasági gépészeti fordítások

Fordítások mezőgazdasági gépészet területén - Traktorok, kombájnok, vetőgépek, szerelékek, munkagépek használati útmutatói, marketingbrosúrái, szervizkönyvei

Fényképezőgépek, Kamerák, Optika

Fényképezőgépek, Kamerák, Optika

Fényképezőgép-kézikönyvek, fotós kiadványok fordítása, kiadványszerkesztése.

Informatikai fordítások

Informatikai fordítások

Fordítások és lokalizáció informatikai területen: operációs rendszer, alkalmazások, szoftverleírások, súgók.

ORVOSTECHNIKA

ORVOSTECHNIKA

Orvostechnikai berendezések, eszközök használati útmutatóinak fordítása.

Online kalkulátor

Szeretné megjósolni a fordítási költségeit? Válassza ki a forrást és a célnyelvet és adja meg a szöveg karakterszámát. Ne feledje, hogy az eredmény csak egy becslés. A pontos árért kérjen ajánlatot.

Forrásnyelv:

Válasszon nyelvet

Célnyelv:

Válasszon nyelvet

Calculator

Fordítás

from 2,4 HUF per leütés

Ár: -

Sürgősségi ár: -

Referencia - SHC International